Nákupy

Čím očistit střeva a zhubnout?

Lidské tělo je denně zanášeno různými toxiny, které se do našeho těla dostávají stravou nebo zvenku třeba s tím, co vdechneme. Pokud budeme denně trávit několik hodin v kuřáckém prostředí nebo osobně budeme kouřit, tak do našeho těla dostáváme látky, které nejsou prospěšné. Z toho nám pak mohou vznikat zdravotní potíže a nemoci, se kterýma se musíme léčit. Pokud chcete, aby Vaše tělo bylo zdravé a cítili jste se dobře, tak je nutné tělu dopřávat potraviny, látky, prostředí a mnoho dalšího, které jsou pro zdraví důležité.
V dnešní době jíme často potraviny, které jsou pro nás škodlivé.

doplňky stravy

Mnoho potravin je průmyslově zpracováno, a právě tyto potraviny jsou pro nás nejméně zdravé. Nejzdravější jsou pro nás potraviny, které ještě nebyli nijak průmyslově zpracovány. Jídlo nám v těle zanechává stopy. Potřebujeme z něj různé vitamíny a živiny, které jsou důležité pro náš organismus. Například pokud budeme jíst hodně vlákniny, tak bychom neměli mít problémy se zažíváním a se stolicí. Navíc vláknina pomáhá vstřebávat cholesterol, který se poté neukládá do našeho organismu. Pokud Váš jídelníček obsahuje hlavně potraviny, které nejsou zdravé a víte to, tak můžete třeba vyzkoušet různé doplňky stravy, které pomáhají s očistou našeho těla.

zdravé břicho

Například ve střevech se nám usazují zbytky potravin a poté z nich můžeme mít různé nemoci. Je tedy dobré jíst potraviny, které jsou plné vlákniny a také potraviny, které pomáhají s očistou střev. Třeba taková Křemelina čistí střeva. Pořídit si ji můžete na internetu a objednat si ji domů. Pomůže Vám s očistou střev při pravidelném užívání, a navíc ještě pomůže zhubnout.
Je také výborným zdrojem křemíku a umí vyčistit skvěle lidský organismus. Je dobře stravitelná a je z přírodního zdroje. Tudíž do sebe nebudete „cpát“ nějaké chemické léky, což je další výhodou Křemeliny.